[IKLANEKA SAIZ 468X60 PIXEL | RM100 SEBULAN | SILA WHATSAPP SINI]Gempar: Bayar Bil & Beli Top Up Pun, Dapat Duit !


KUANTAN:  Orang ramai yang tertekan dengan masalah ekonomi akibat GST, kenaikan harga minyak dan berbagai barangan keperluan harian di pasaran, kini boleh menarik nafas lega. Ini berikutan wujudkan satu "sistem pembayaran online" dengan rebat yang cukup mengejutkan. Ramai yang tidak percaya pada awalnya, tapi kini amat teruja dan terkejut dengan kehebatan sistem ini.

Gegaran melanda di seluruh negara, ramai yang telah menjadi usahawan malahan kini membayar bil-bil utiliti dan pospaid telco mereka secara percuma setelah menggunakan sistem ini. Justeru, NGO Angkatan Pembela Rakyat (Angkara) mengajak orang ramai untuk hadir ke prebiu "Projek Terjah Usahawan 2016" di DarulMakmur Lodge bersebelahan dengan UTC Pahang pada hari esok (Khamis) 14 April 2016 jam 8.30 malam.Penyelaras Angkara, Mohd Shukri Mohd Ramli (foto) berkata, beliau mempelawa warga Kuantan untuk hadir dan memenuhi setiap ruang di hotel terbabit bagi mendengar sendiri pencerahan mengenai sistem canggih ini. "Pada malam itu saya sendiri akan memberi pencerahan secara terperinci tentang kaedah dan bagaimana orang ramai boleh mendapat faedah dengan menggunakan sistem ini. Bayangkan guna sistem pun anda boleh dapat pendapatan lumayan. Apatah lagi jika kita menjadi usahawan. Justeru saya menyeru warga Kuantan tidak lepaskan peluang untuk hadir malam esok".

"Saya sendiri telah mencuba sistem ini dengan membuat bayaran bil  TNB dua orang pelanggan saya pada 10 April lalu. Hari ini saya ke TNB Jalan Gambut untuk membuat semakan bil. Ternyata, TNB mengesahkan pembayaran telah dibuat secara online. Dengan senario ini saya yakin sistem yang kami gunakan ini wajar diperkenalkan kepada lebih ramai rakyat Malaysia. Ia bukan sahaja memberi kemudahan, malahan juga akan memberi anda peluang menjana pendapatan lumayan dan seterusnya menjadi pengguna bijak setiap bulan tanpa mengeluarkan wang untuk menbayar bil-bil uitiliti anda"."Pada masa ini bil-bil yang boleh dibayar menggunakan sistem ini ialah bil Astro, TNB, Telekom Malaysia (Streamyx Dan Unifi) serta semua jenis bil-bil talian postpaid anda. Malah, anda juga boleh gunakan sistem ini untuk membeli reload top up prepaid secara online untuk kesemua talian utama Maxis, Digi, Celcom, uMobile, XOX dan sebagainya.  Ini bermakna, kemudahan dihujung jadi anda sahaja. Tidak perlu lagi membazirkan masa dan berhadapan dengan kesesakan untuk membayar bil-bil anda di tempat lain. Jimat masa, jimat belanja.. maka itu jadilah pengguna yang bijak mulai sekarang. Jika tidak pun anda memang terpaksa membayar bil-bil terbabit setiap bulan.. jika tidak talian pasti akan dipotong dan ia akan menyusahkan hidup anda akhirnya".


"Jalan terbaik ialah menjadi pengguna bijak bersama kami. Selama ini anda bayar bil-bil bulanan ia hangus begitu sahaja, tapi dengan sistem ini anda layak mendaoat rebat dan ganjaran lumayan. Kita juga membuka peluang kepada mereka yang berminat untuk menjadi usahawan bagi menjual reload top up atau bil-bil di lokasi masing-masing. Mereka boleh menjadi agen-agen kami di taman perumahan, felda, kampunng, flat, pangsapuri, kondominium, kolej, universiti atau pun mana-mana pejabat kerajaan dan swasta. Modal yang jauh lebih rendah tapi untuk yang sangat lumayan mennanti anda. Jika berminat, sila hubungi saya di talian 0123854400 (WhatsApp) dengan segera.. Taipkan AGEN_NAMA_LOKASI untuk memudahkan urusan", kata Shukri.Roadshow 'Terjah Usahawan 2016" akan bermula esok dan kemudian bergerak ke seluruh negara mulai bulan Mei ini. "Banyak tempahan dan panggilan daripada sahabat-sahabat di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak yang mahukan kami memberi pencerahan sistem ini di sana. Saya akan maklumkan dari masa ke semasa. Apapun, saya mempelawa warga Kuantan yang berpontensi untuk menjadi pengguna bijak dan usahawan untuk hadir pada malam esok. Di situ nanti anda boleh bertanya berbagai soalan dan kemusykilan. Paling menarik siapa yang datang akan mendapat reload top up percuma (RM10-RM30) dengan syarat memasukkan nama dan nombor telefon pendaftaran yang sah." tambah beliau lagi. #ADVITORIAL


PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]