PROMOSI HEBAT !! MURAH !! MURAH !! PM 601120682238 UNTUK INFO LANJUT
 

pahangdaily pahangdaily Author
Title: Program Bayar Bil 'Ada Rebat Tiada GST' Meletop
Author: pahangdaily
Rating 5 of 5 Des:
KUANTAN: Orang ramai adalah dipelawa untuk menyertai program "Pengguna Bijak" bayar bil dapat rebat dan tiada GST yang sedang...

KUANTAN: Orang ramai adalah dipelawa untuk menyertai program "Pengguna Bijak" bayar bil dapat rebat dan tiada GST yang sedang meletop di pasaran sekarang. Ini berikutan senario ekonomi yang kian mencengkam dan faktor-faktor lain yang menjurus ke arah itu.

Demikian di tegaskan oleh Penyelaras NGO Angkatan Pembela Rakyat (Angkara), Mohd Shukri Mohd Ramli (foto) hari ini. Menurut Shukri, rata-rata rakyat Malaysia kini menghadapi situasi yang sama. Justeru beliau mempelawa mereka yang menghadapi masalah seperti itu untuk menyertai program pengguna bijak yang akan digerakkan ke seluruh negara dalam masa terdekat ini."Hadir dan dengan sendiri, bagaimana anda boleh mendapat rebat dan keuntungan dengan menukar belanja hangus kepada pendapatan. Bayangkan selama bertahun-tahun anda membayar bil-bil pospaid Telco, TNB, Astro, TM dan sebagainya ... anda tidak pernah pun ditawarkan rebat setiap bulan... malah kenaikan bil-bil dilihat semakin mendadak mutakhir ini. Syarikat terbabit kaya raya dengan keuntungan berbilion ringgit.. tapi sebagai pengguna tetap kita hanya membuat belanja hangus setiap bulan.. ditambah pula dengan GST 4% yang mula diperkenalkan oleh kerajaan sejak April tahun 2015. Semua ini menjurus ke arah peningkatan belanja dan ekonomi yang mendadak", kata Shukri."Justeru, kami mahu tawarkan satu kemudahan yang cukup luar biasa.. di mana anda bayar bil yang sama macam biasa, tetapi melalui sistem canggih yang kami sediakan.. bermakna tidak terus bayar kepada provider terbabit.. dan dalam masa yang sama anda akan ditawarkan rebat setiap bulan... GST 4% juga akan ditolak... ada kes sahabat bayar bil TNB melalui akaun saya, rebat yang diterima hingga 15%.. bergantung kepada bil terbabit. Memang mengejutkan dan amat menakjubkan. Maka anda yang terseksa dengan bil-bil bulanan anda setiap bulan, jangan lupa hadir ke program kami di seluruh negara mulai minggu depan", kata beliau lagi.


Beliau turut mempelawa mereka yang berminat untuk menjadi agen dan wakil sah di seluruh negara.  "Dengan modal yang rendah, mereka akan dapat sistem pembayaran semua jenis bil pospaid Telco dan bil utiliti seperti TNB, TM, Astro dan sebagainya. Malah mereka juga akan dapat faedah serta ganjaran yang cukup lumayan setiap bulan. Akhirnya segala bil-bil mereka sendiri boleh dibayar secara percuma menerusi rebat-rebat yang diterima. Pilihan di tangan anda, teruskan pembayaran cara biasa atau pun bersama kami... nikmati pembayaran dengan rebat dan tiada GST. Nak tau lebih lanjut boleh hubungi saya menerusi WhatsApp di talian 012-3854400. Jadual jelajah 1Malaysia akan dimaklumkan menerusi akhbar dalam masa terdekat", tambah Shukri. 

Advertisement

 
Top