Takana Global, Pasarkan "Kuah Rojak Mak Bee" !


KUANTAN: Takana Global Sdn Bhd, sebuah syarikat bumiputra yang popular di sini dengan produk Jeruk Madu Pak Ali kini menawarkan berbagai lagi produk IKS dan barangan harian kepada para usahawan yang mahu mengedarkan produk berasaskan kesihatan dan permakanan.

Sementera itu Pengurus Takana Global Sdn Bhd, Encik Heng Ki (foto) berkata, selain Jeruk Madu Pak Ali syarikatnya kini adalah merupakan pengedar utama Kuah Rojak Mak Bee yang juga popular dari utara tanahair. 

"Bagi penduduk Kuantan dan usahawan yang ingin dapatkan stok kuah rojak Mak Bee.. boleh datang terus ke Takana Global Sdn Bhd sebelah Nasi Kukus MyMama Gambang untuk mendapatkan harga borong yang istimewa daripada kami", katanya. "Seperti mana yang kita semua tahu, kuah rojak Mak Bee adalah yang terlaris di pasaran... Kua rojak ini dibuat, masih lagi di amalkan secara tradisional .. dibuat di rumah waris arwah Mak Bee iaitu di Alor Setar, Kedah. 


Selain daripada itu Takana Global Sdn Bhd juga menawarkan satu lagi produk terbaik iaitu RCC Stevia. Malahan syarikat terbabit adalah merupakan stokis RCC Stevia untuk kawasan Gambang. Menurut Heng Ki, bagi ahli-ahli RCC boleh mendapatkan stok terus daripada Takana Global Sdn Bhd. "RCC Stevia adalah pengganti gula, zero (tiada) kalori. Untuk pesakit-pesakit kencing manis digalakkan untuk menggunakan stevia sebagai pengganti gula kerana daripada testimoni-testimoni sebelum ini.. ianya boleh mengurangkan kadar kencing manis yang dihadapi oleh pesakit-pesakit", kata Encik Heng Ki lagi.

Orang ramai yang berminat untuk mendapatkan kedua-dua produk ini, boleh hubungi beliau di talian 017-7001234 bagi mendapatkan maklumat lanjut dan tempahan. #advitorial 

0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]