Muflis Dan Blakclist Pun Boleh Beli Kereta Baru Dengan AGR Cartrade !


Program "Kereta Mudah Milik" AGR Cartrade yang diperkenalkan oleh syarikat AGR Holdings Berhad kini semkin meletup di pasaran.

Semakin hari, semakin ramai pembeli yang mendapatkan kereta baru melalui program ini. AGR Cartrade amat menarik dan menakjubkan kerana ia memberikan kemudahan untuk mereka yang menghadapi masalah membeli kenderaan melalui agensi kewangan (bank). 

Malah, ia juga membuka peluang kepada orang ramai yang menghadapi masalah muflis (bankrap), disenarai hitam oleh CCRIS dan CTOS, pendapatan yang rendah akibat potongan gaji melebihi 60% bagi kakitangan kerajaan, mahasiswa serta warga asing yang mahu memiliki kereta.  
Dengan hanya membayar caj pra-booking serendah RM300 sahaja, anda layak untuk memiliki kereta idaman tanpa perlu membuat pinjaman daripada mana-mana agensi kewangan (bank).Dengan program ini anda ditawarkan bantuan deposit secara sistematik dan kadar ansuran bulanan yang dipermudahkan. Apa yang penting ialah pembeli perlu mempunyai dokumen seperti kad pengenalan, lesen memandu, bil air atau elektrik, setuju membayar deposit bergantung kepada jenis kereta dan menandatangani  surat jual beli. Malah anda tidak perlu menyediakan salinan slip gaji atau pun mendapatkan penjamin untuk membuat urusaan ini.Proses kelulusan tidak sampai 24 jam bergantung kepada stok kenderaan yang anda pilih. Program AGR Cartrade ini telah berjaya membantu beribu-ribu pembeli yang berhadapan dengan masalah kewangan serta gagal membuat pinjaman kenderaan di seluruh Malaysia. Agen Jualan (Sales Agent) diperlukan di seluruh negara. Komisyen dan ganjaran lumayan menanti anda. 

Anda yang berminat untuk membeli kenderaan melalui syarikat ini, boleh hubungi talian hotline 0123854400 untuk info lanjut. Sila WhatsApp / SMS Buyer_Nama_Alamat (untuk pembeli) atau Agen_Nama_Alamat (untuk jadi agen) #pdonews.

0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]