Program "Kereta Mampu Milik" AGR Makin Meletup Di Kuantan !


KUANTAN: Orang ramai terutamanya warga Kuantan yang mahu memiliki kereta, tetapi dibelenggu dengan masalah seperti muflis, disenaraihitamkan oleh CCRIS atau CTOS kini boleh menarik nafas lega.  

Ini kerana, impian tersebut bakal tercapai dengan program "kereta mampu milik" yang diperkenalkan oleh syarikat AGR Holding Berhad. 

Program "kereta mampu milik" ini sedang meletup di Kuantan. Semakin hari kian ramai yang tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan kemudahan yang ditawarkan oleh syarikat ini.AGR Holding Berhad adalah syarikat pengedar kereta baru dan terpakai yang boleh membantu anda yang mahu memiliki kereta tetapi sukar untuk membuat pinjaman kenderaaan (loan) dengan institusi kewangan.

Tidak seperti pengedar kereta lain, kerana AGR dapat membantu anda memiliki kereta tanpa pinjaman bank, tanpa dokumen pendapatan dalam masa 24 jam sahaja jika memenuhi terma dan syarat yang telah ditetapkan. Namun ia juga bergantung kepada stok kereta pada masa tersebut. Anda hanya perlu mengemukakan dokumen seperti  kad pengenalan, lesen memandu serta bil-bil utiliti tempat kediaman anda. Paling menarik, sebagai pembeli anda diberikan pilihan ikat kontrak dengan pihak syarikat maksima sembilan tahun. Keduanya, bayar secara ansuran bulanan kepada syarikat. Dan apabila tamat tempoh kontrak selama sembilan tahun dengan syarikat, barulah pindah milik nama geran kereta kepada nama anda.Untuk lebih mudah Anda faham konsep ini, ia lebih kurang konsep sewa teksi. Selepas habis tempoh bayaran sewa, teksi jadi anda punya. Dalam masa 2 tahun beroperasi, kami telah membantu lebih 600 orang untuk memiliki kereta secara mudah ini.. terutama mereka yang susah mendapatkan pinjaman bank.Berminat?, untuk pertanyaan dan info lanjut sila hubungi (WhatsApp)  perunding AGR 017-9231939 (Encik Din). AGR ada membuka sebuah showroom bersebelahan Restoran D'Oasis berhampiran Malay Town Kuantan. Anda yang berminat boleh terus berjumpa dengan perunding jualan di sana untuk dapatkan info lanjut. Pejabat urusan AGR Holding Berhad terletak di  Seri Kembangan manakaa pusat jualan pula terletak di Kajang.  Perunding Jualan diperlukan di seluruh negara. Sila klik  http://agrautotrade.com/ untuk dapatkan gambaran awal tentang peluang ini. #Advitorial

0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]