PROMOSI HEBAT !! MURAH !! MURAH !! PM 601120682238 UNTUK INFO LANJUT
 

pahangdaily pahangdaily Author
Title: Lelaki Maut Di Hempap Dek Pokok Kelapa, Ketika 'Sedang Mengayuh' Basikal
Author: pahangdaily
Rating 5 of 5 Des:
SHAH ALAM: Seorang lelaki maut akibat dihempap pokok kelapa dalam kejadian di Jalan Haji Sabri, Sungai Air Tawar, Sabak Bernam dekat sin...
SHAH ALAM: Seorang lelaki maut akibat dihempap pokok kelapa dalam kejadian di Jalan Haji Sabri, Sungai Air Tawar, Sabak Bernam dekat sini, hari ini.
Dalam kejadian kira-kira 12.30 tengah hari itu, mangsa Abdul Latif Mohd Nor, 58, mengayuh basikal bersendirian melalui jalan tersebut, sebelum sebatang pokok kelapa tumbang dan menghempap mangsa.
Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Sabak Bernam, Mohd Saufi Zakaria memberitahu Bernama, pihaknya menerima panggilan kecemasan daripada orang awam berhubung kejadian itu kira-kira 12.49 tengah hari.
“Kejadian itu mungkin berlaku disebabkan angin kencang sekitar 12 tengah hari tadi… mangsa ketika itu sedang malalui kawasan berkenaan sebelum sebatang pokok kelapa tumbang lalu manghempapnya.
“Bomba terpaksa memotong pokok kelapa berkenaan bagi mengalihkan badan mangsa,” katanya.
Beliau berkata mangsa disahkan meninggal dunia di lokasi kejadian akibat cedera parah di beberapa bahagian badan dan mayatnya dihantar ke Hospital Sabak Bernam untuk bedah siasat. #sumber

Advertisement

Post a Comment

 
Top