PROMOSI HEBAT !! MURAH !! MURAH !! PM 601120682238 UNTUK INFO LANJUT
 

pahangdaily pahangdaily Author
Title: Pengurus Kuantan FA Yang Rebah Di Stadium Perak Malam Tadi, Kini Stabil
Author: pahangdaily
Rating 5 of 5 Des:
IPOH: Pengurus pasukan Kuantan FA, Datuk Wan Solihi Wan Hassan yang rebah dan tidak sedarkan diri sebaik tamat perlawanan pusingan keti...
IPOH: Pengurus pasukan Kuantan FA, Datuk Wan Solihi Wan Hassan yang rebah dan tidak sedarkan diri sebaik tamat perlawanan pusingan ketiga bola sepak Piala FA di Stadium Perak di sini malam tadi, kini dalam keadaan stabil.
Presiden Kuantan FA, Zaliza Zulkipli ketika dihubungi Bernama berkata Wan Solihi, 46, telah sedarkan diri sejurus tiba di Hospital Raja Perempuan Bainun (HRPB) malam tadi, namun keadaannya masih lemah.
“Pihak hospital telah melakukan beberapa ujian termasuk tekanan jantung dan sebagainya, namun laporan penuh masih belum dikeluarkan.
Beliau sudah dipindahkan ke wad biasa. Menurut doktor, beliau mungkin kekurangan air dan kepenatan,” katanya sambil menambah anggota keluarga Wan Solihi dari Kuantan, Pahang juga sudah tiba di HRPB awal pagi tadi.
Dalam kejadian malam tadi, Wan Solihi rebah secara tiba-tiba ketika berada di bilik persalinan pasukannya.
Pasukan paramedik yang tiba di stadium kemudiannya memberi rawatan awal ke atas Wan Solihi sebelum beliau dibawa ke HRPB dengan ambulans.
Pada perlawanan malam tadi, PKNP FC layak ke suku akhir Piala FA selepas menewaskan Kuantan FA 5-4. #sumber

Advertisement

Post a Comment

 
Top