Produk Aloe Vera Gel FLP Penawar Terbaik Untuk Mencuci Usus Anda


Tahukah anda? Panjang usus kita adalah 6 kali ganda tinggi badan kita (lebih kurang 9-12m). Sisa makanan yang tidak terbuang akan menghasilkan toksin. Toksin ini membawa pelbagai penyakit kepada kita.


“Makanan yang tersumbat dalam usus kita akan bertukar menjadi toksin yang berbahaya. Ini secara tidak langsung akan meracuni badan kita” – Mal Nikoff (Pakar Patologi Pemenang Nobel)
Khasiat Aloe Vera Gel Jus Lidah Buaya
“90% penyakit berpunca dari usus. Daripada 22,000 pembedahan yang saya pernah buat, saya tidak pernah jumpa satu usus yang normal. Antara 100,000 usus besar, hanya 6% yang benar-benar normal” – Dr Harvey W Kellog
“Of all the polite topics of conversation, the state of one’s intestines is probably at the bottom of most people’s lists. Let’s face it: Irritable bowel syndrome, constipation, gas, diverticulitis and colon cancer are simply not things we like to discuss. And yet, as the old expression goes, death begins in the colon. Don’t believe it? Ask any coroner. Autopsies often reveal colons that are plugged up to 80 percent with waste material.Vegetarian Times, March, 1998 “DEATH BEGINS IN THE COLON”

Penuaan bermula dari usus. Lagi teruk kolon anda, lagi cepat penuan. – VE Irons
Khasiat Aloe Vera Gel Jus Lidah Buaya

DEMO ALOE VERA CUCI USUS

Andaikan mi segera sebagai usus kita dan iodin yang berwarna coklat sebagai toksin dalam makanan anda. Usus anda akan menyerap zat-zat daripada makanan yang melaluinya. Sisa-sisa makanan akan terselit ke dalam dinding usus. Semakin lama dinding usus anda akan menjadi sangat kotor dan  dipenuhi dengan toksin. Toksin ini akan diserap dan mengakibatkan pelbagai penyakit.


Khasiat Aloe Vera Gel Jus Lidah Buaya
Gambar di atas menunjukkan Aloe Vera telah mencuci iodin yang melekat di permukaan mi segera.
Aloe Vera Gel Forever Living mempunyai kuasa penembusan yang kuat dan boleh meresap ke dalam dinding usus dan  membersihkan kotoran-kotoran yang terlekat pada dinding usus.
Khasiat Aloe Vera Gel Jus Lidah Buaya

Aloe Vera Gel juga kaya dengan serat yang boleh menggalakan pergerakan usus dan elakkan masalah sembelit.


Khasiat Aloe Vera Gel Jus Lidah Buaya

Menurut Journal of Alternative Medicine, antara khasiat Aloe Vera ialah:
  • Nyahtoksin @ detox usus
  • Neutral balik keasidan perut
  • Membantu mengatasi sembelit
  • Membantu proses penyembuhan ulser perut

ALOE VERA GEL BOLEH MEMBANTU PROSES PEMBUANGAN TOKSIN (DETOX) SEKIRANYA KITA MENGAMALKANNYA SECARA TERATUR SETIAP HARI.

Apakah itu Detox?

Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplemen supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.

ANTARA MASALAH BERKAITAN USUS.

1. Tahukah anda bahawa USUS kita adalah tempat dimana berkumpulnya semua toksin-toksin dan PENYEBAB UTAMA PENYAKIT?
* Kebanyakan penyakit yang dialami sekarang adalah berpunca daripada USUS yang mengandungi terlalu banyak toksin yang tidak dikeluarkan.Perut kembung, pening kepala, kelesuan, nafas berbau, sakit sendi, gatal-gatal pada kulit, termasuk GASTRIK, SEMBELIT, KOLESTEROL TINGGI, DARAH TINGGI, JANTUNG dan banyak lagi penyakit merbahaya.
2. Dah guna macam-macam jenis 'skincare' tetapi JERAWAT masih banyak?
* Ini adalah masalah utama wanita. Tahukah anda bahawa pemakanan dan usus yang sihat amat membantu kita untuk mendapatkan kulit yang bebas jerawat dan bersih. Sebenarnya skincare cuma membantu kita dalam 20% sahaja. Sebaliknya yang paling utama adalah membuang toksin secara teratur amat membantu.

3. Atau adakah anda tahu berat badan anda SUKAR TURUN walaupun sudah mencuba berbagai jenis produk penurunan berat badan juga kerana USUS yang kotor?
* Usus yang kotor dan dipenuhi toksin juga adalah punca utama proses penurunan berat anda lambat ataupun berlaku secara perlahan. Amat membazir sekiranya anda membeli produk-produk yang mahal tetapi hasilnya amat sedikit. Adalah dicadangkan supaya anda mencuci @ detox usus anda dahulu sebelum meneruskan proses diet ataupun turun berat anda. KEBAIKAN ALOE VERA GEL FOREVER LIVING UNTUK DETOX BERBANDING ALOE VERA YANG LAIN.

Sekiranya kita menggunakan produk fiber ataupun aloe vera yang banyak dipasaran, ianya akan menghakis semua yang ada didalam usus termasuklah lendir @ bakteria yang menyelaputi usus. Ini kerana didalam usus kita terdapat satu lendir @ bakteria baik yang menyelaputi usus kita untuk menjaga sistem pencernaan, tetapi dengan penggunakan produk yang banyak di pasaran, lendir @ bakteria baik itu turut keluar sekali dan apabila anda berhenti menggunakan produk tersebut, malah masalah yang lama akan berulang kembali, dan akan menyebabkan kita ingin bergantung pada produk tersebut sepanjang masa.


Manakala, sekiranya anda menggunakan Aloe Vera Gel Forever Living untuk detox usus anda, anda akan dibersihkan secara semulajadi. Ini kerana enzim lignin yang terdapat didalam aloe vera akan menyalut semula usus kita untuk menghindar dari masalah ulser pada usus akibat daripada lendir @ bakteria baik yang telah terhakis tadi.

# HUBUNGI SAYA SEKARANG SEKIRANYA ANDA MEMPUNYAI MASALAH SEMBELIT ATAUPUN GASTRIK DAN INGIN MENCUBA ALOE VERA GEL FOREVER LIVING UNTUK DETOX. DENGAN PENGGUNAAN SECARA BERTERUSAN ANDA AKAN DAPAT MERASAI KELAINAN KEPADA KULIT ANDA, KULIT AKAN MENJADI SEMAKIN LICIN, LEMBAB DAN TIDAK KUSAM LAGI.

Saya bersedia membantu anda untuk menyelesaikan masalah yang anda hadapi. Sila whatsApp AVG_NAMA_LOKASI Ke 0108672810 Sekarang. Agen diperlukan di seluruh negara. Diskaun 35% hingga 48% menanti anda. Syarat jadi agen, beli pakej VIP untuk layak jadi Assistant Supervisor (AS) dengan modal RM1,550 sahaja. Anda akan dapat produk bernilai RM1,700 (tetap untung dan badan juga sihat). Daftar segera sebagai agen kami untuk mendapatkan berbagai keuntungan yang cukup lumayan. #advitorial

0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]