Tingkap Kereta Kena Pecah, Maria Chin Adullah Buat "Laporan Polis" !

PETALING JAYA: Pengerusi Bersih 2.0 Maria Chin Abdullah hari ini membuat laporan polis selepas tingkap kereta sebelah bahagian pemandunya dipecahkan ketika beliau sedang memandu kereta.

Beliau membuat laporan polis terbabit di Balai Polis Kelana Jaya kira-kira jam 8.15 malam tadi.
Menceritakan kejadian terbabit, Maria berkata ketika memandu kira-kira jam 5.20 petang menuju ke Kuala Lumpur, individu tidak dikenali membaling objek dan terkena bahagian cermin sebelah pemandu.
“Cermin kereta saya telah pecah dan retak. Saya tidak mengalami sebarang apa-apa kecederaan,” katanya, dan menambah beliau tidak pasti sama ada individu terbabit mengekorinya atau tidak.
“Kejadian berlaku terlalu pantas,” katanya.
Beliau menambah, sebelum kejadian itu juga terdapat individu menghubungi pejabat Bersih dan menjerit “bodoh” kepada salah seorang kakitangannya.
Maria membuat laporan polis kerana sebelum ini beliau dan keluarga pernah menerima 3 kali ugutan bunuh.
Katanya, kali pertama beliau menerima ugutan bunuh adalah pada 18 Oktober tahun lalu. #sumber

0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]