Kazuki Bakal Ganti Bitcoin Sebagai Matawang Digital Masa Hadapan !


Orang ramai, yang berminat menyimpan matawang digital (cryptocurrency) kini dipelawa memiliki Kazuki Coin. Matawang terbaharu ini kini sedang  meletup dipasaran dan dalam masa yang begitu singkat, nilainya terus naik secara mendadak.

Kazuki Coin adalah jelmaan Bitcoin, dan ia juga menggunakan teknologi Satoshi Nakamoto dalam penghasilannya. Kazuki bakal menjadi matawang masa depan "future currency" yang terbaik di dunia kerana ia didatangkan dengan prasarana yang cukup untuk kemudahan.

Antaranya, Kazuki Coin mempunya Blockchain sendiri yang dikenali sebagai Kazuki Coin Wallet. Ini bermakna, Kazuki tidak perlu menggunakan pihak ketiga untuk urusan transaksi dan sebagainya. Banyak program matawang yang muncul sekarang ini, masih bergantung sepenuhnya kepada Bitcoin dan Blockchain dalam setiap urusan.

Malah, pada masa akan datang Kazuki juga akan melancarkan "Exchanger" sendiri yang diberi nama K-Pay (Kazuki Payment). Ia digunakan sebagai platform pembayaran tunai. Paling menarik, pengguna tidak perlu bersusah payah untuk membuka akaun lain bagi mendapatkan kad debit (Visa/Master) untuk tujuan pengeluaran wang.

Dengan K-Pay, anda boleh keluarkan wang melalui mana-mana akaun bank tempatan tanpa perlu ada pihak ketiga yang menguruskannya lagi. Caj perkhidmatan juga lebih murah, serendah 2% (di Malaysia) dan urusan selesai dalam tempoh tidak sampai dua jam.

Paling menarik, urusan Kazuki Coin adalah secara telus dan menyakinkan dimana segala urusan menggunakan kadar semasa. Maknanya urusan dibuat mengikut kadar nilai Kazuki dan matawang semasa pada waktu ini. Makanya, harga dan nilai Kazuki akan berubah-ubah pada setiap masa (tidak statik).

Pada masa ini nilai bagi 1 Kazuki Coin (KC/KZKH) ialah USD0.60 (RM2.57) sahaja. Nilai dijangka naik mendadak ke paras USD30.00 (RM128.50) menjelang akhir tahun 2017 ini. Kazuki bermula di India, dan kini mula digunakan di beberapa buah negara di seluruh dunia termasuk Malaysia bagi rantau Asia Tenggara.

Jika Bitcoin tidak diuruskan oleh mana-mana pihak, Kazuki Coin kini diuruskan secara rasmi oleh Superbest Power, syarikat pengeluar jenama kopi terkenal di negara kita. Segala urusan transaski dan pembayaran dibuat secara telus ke akaun syarikat terbabit. 

Pada awalnya, matawang digital ini digunakan secara trading atas urusan jual beli (eksport import) kopi keluaran Superbest Power. Ia bermula selepas syarikat terbabit menyedari, penggunaan matawang kertas (fiat) berhadapan dengan berbagai risiko termasuk cukai perkhidmatan yang terlalu tinggi dan kelewatan penerimaan bayaran dari seluruh dunia. Maka itulah Kazuki Coin digunakan sebagai platform pembayaran yang lebih cepat, pantas dan kadar caj perkhidmatan paling minima. 

Menyedari hakikat inilah Superbest Power akhirnya membuka peluang untuk memiliki matawang digital ini kepada masyarakat dunia, termasuk kita di Malaysia. Pejabat urusan Kazuki Worldwide kini mula beroperasi di 8trium Damansara, Kuala Lumpur. 

Justeru, anda dipelawa untuk memilik matawang ini yang bakal dilancarkan secara rasmi pada penghujung bulan Ogos ini di Bali, Indonesia (Kazuki International). Anda ada pilihan sama ada untuk menjadi penyimpan (pasif) dengan menyertai aktiviti "mining", pajakan perlombongan Kazuki Coin atau menjadi usahawan (aktif) dengan menawarkan peluang ini kepada orang lain. Berbagai tawaran dan ganjaran menarik menanti anda sebenarnya.

Dalam keadaan matawang digital Bitcoin yang semakin tinggi nilainya sekarang ini, maka orang ramai boleh membeli dan menyimpan Kazuki Coin. Harganya masih diparas rendah dan situasi ini hampir sama dengan diawal kemunculan Bitcoin hampir 10 tahun  yang lalu. Hari ini, mereka yang menyimpan Bitcoin menikmati hasilnya. Maka, anda jangan tunggu dan lihat sahaja. Bertindak segera, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Ingat, jangan salahkan masa sekarang jika hari esok nilai naik dan anda gagal memilikinya. 

Berminat, untuk dapatkan info lanjut klik www.kazukicoin.net dan sebarang pertanyaan sila taip KC_NAMA_LOKASI  hantarakan ke talian hotline 010-8672810 (WhatsApp). Sessi pencerahan dan roadshow ke seluruh negara akan diadakan dalam masa terdekat ini. #advitorial

2 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

Anonymous said...


Bermula 2014 Malaysia dikejutkan dengan dunia cryptocurrency iaitu Bitcoin. Ada yang menyatakan ia adalah scam tetapi sekarang telah terbukti dunia crypto currency adalah satu perubahan dalam sosio ekonomi dunia.

Harga Bitcoin 2014 adalah RM850 dan sekarang sudah melepasi RM30,000 dan 2017 cryptocurrency di Malaysia berubah lagi dengan kehadiran Deuscoin.

Apa itu deuscoin?
Satu matawang altcoin yg baru dimana memberi peluang kepada penyimpan untuk membeli dengan harga yang rendah.

Dengan total pengeluaran Deuscoin limit kepada 100,000,000 sahaja, sekarang permintaan yang tinggi meletakkan deuscoin antara coin paling stabil kenaikan setiap bulan.

Kenapa saya memilih Deuscoin?
Team saya telah membuat pemantauan seawal deuscoin di umumkan kewujudan nya di bitcointalk forum pada October 2016.

Ternyata deuscoin ini mempunyai auranya tersendiri. Kerana dalam 15 hari pertama, lebih 4449BTC(Rm20juta±) telah digunakan oleh pembeli deuscoin.

Siapakah yg boleh membeli Deuscoin?
Sesiapa sahaja dan yang paling penting tiada siapa yang tahu pemilik deuscoin kerana ia adalah transaksi 100% digital yang tidak dikesan.

Dimana melihat bukti kewujudan deuscoin.
https://coinmarketcap.com/currencies/deuscoin/

Bagaimana mahu mendapatkan Deuscoin?

👆Membeli dengan pemilik deuscoin (jika ada yang mahu jual)
✌Membeli di exchanger dunia
www.c-cex.com

Deuscoin merupakan aset digital yang mungkin dapat merubah nilai simpanan anda sebanyak 1000% peningkatan dalam 5-12 bulan ini

Pada awalnya saya membeli deuscoin mengunakan RM10,000 dan harga deuscoin waktu itu hanya $0.10:
RM10,000/4.5/0.10 = 22,222deuscoin.

Deuscoin itu saya simpan atau boleh dijual.

Hari ini harga deuscoin telah mencapai $0.45 jadi :
22,222 X 0.45 X 4.5 = RM44,999
Keuntungan RM34,999

Tetapi saya masih belum mahu menjual kerana masih menungu harga yang cantik dimana target Deuscoin pada December 2017 adalah $5

Apa yang perlu anda lakukan?
Senang saja jumpa saya untuk penerangan lebih detail
http://www.wasap.my/60199406000

Register di sini :

http://svd.network/register/kayril

Anonymous said...

Kazuki coin ? Apa yg paling penting dalam menilai wang? Acceptance. 3 matawang fiat wang tak berguna hanya utk guna di negara sendiri. Atau syok sendiri. Iraq ,zimbawe , cambodis dollar. Pikir ksn lah ssudara ku semua.

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]