Selamat Datang Ke Portal Pahang Daily Onlie (PDO) | Salam Ramadan Al-Mubarak Kepada Semua Pembaca Yang Beragama Islam

Bekas Pengarang Berita TV3, Khaidir Ahmad Umum Sertai PPBM


TEMERLOH: Calon Bebas Parlimen Temerloh dan DUN Lanchang PRU14, Khaidir Ahmad membuat keputusan menyertai Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM).

Khaidir membuat kenyataan tersebut dalam posting di Facebook beliau baru-baru ini.

"Selamat Tinggal UMNO... aku dibesarkan dalam keluarga UMNO, menjadi ahli UMNO seawal usia 20 tahun, mendokong UMNO selama 33 tahun dan akhirnya aku terpaksa melangkah keluar kerana matlamat asal perjuangan UMNO sudah tersasar jauh dek ketamakan, kerakusan dan keangkuhan pemimpin2nya di semua peringkat.
Kini bagi aku, Melayu sudah tidak ada pilihan selain BERSATU membina kegemilangan Melayu Baharu", kata kenyataan beliau.

Khaidir yang merupakan bekas Pengarang Berita TV3 merupakan pejuang alam sekitar yang tersohor di bumi Pahang sejak sekian lama.

Dengan penyertaan beliau ke dalam PPBM diharap dapat memantapkan lagi perjuangan parti itu di Temerloh dan bumi Pahang hendaknya. #PDO

0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]