PROMOSI HEBAT !! MURAH !! MURAH !! PM 601120682238 UNTUK INFO LANJUT
 

pahangdaily pahangdaily Author
Title: Pelajar Lelaki Di Sambung Reman, Bantu Siasatan Kes Bunuh Rakan !
Author: pahangdaily
Rating 5 of 5 Des:
PORT DICKSON:  Tempoh tahanan reman seorang pelajar lelaki Kolej Vokasional Port Dickson yang disyaki menyebabkan kematian seorang penun...

PORT DICKSON: Tempoh tahanan reman seorang pelajar lelaki Kolej Vokasional Port Dickson yang disyaki menyebabkan kematian seorang penuntut perempuan pada minggu lalu dilanjutkan selama tujuh hari bermula esok. 

Perintah sambung reman dikeluarkan oleh Majistret Siti Khariah Abdul Razak ke atas suspek berusia 19 tahun itu selepas permohonan dikemukakan oleh pihak polis.


Terdahulu, suspek direman tujuh hari bermula Jumaat lalu yang berakhir hari ini.
Sebelum ini melaporkan, mangsa, Nur Alya Damia Hairi, 19, (gambar kecil) yang belajar di Kolej Vokasional Port Dickson ditemui mati dengan kesan cekik pada leher di tepi jalan di Lorong 4, Taman PD Permata pada 24 Mei lalu. 

Mayatnya ditemui oleh seorang lelaki yang membuang sampah di kawasan tersebut pada pukul 10.30 malam sebelum kejadian itu dimaklumkan kepada pihak polis. 

Susulan kejadian itu, polis menahan suspek yang dipercayai bekas teman lelaki mangsa di Taman Selasih, berhampiran kolej tersebut. #sumber

Advertisement

Post a Comment

 
Top