Selamat Datang Ke Portal Pahang Daily Onlie (PDO) | Salam Ramadan Al-Mubarak Kepada Semua Pembaca Yang Beragama Islam

Pihak Berkuasa Di Gesa "Pantau" Orang Awam "Merokok" Di Tapak Expo Aidil Fitri, Stadium Darul Makmur


KUANTAN: Seorang netizen bernama Syar Ir menggesa pihak berkuasa untuk memantau tindakan orang awam yang merokok di khalayak ramai.

Kejadian berlaku di Tapak Expo Aidil Fitri, Perkarangan Stadium Darul Makmur dekat sini.

"boleh x penguatkuasa(MPK) atau mana2 saje pihak berkuasa memantau serta memastikan tiada lg pengunjung2 lelaki(yg kurang akal serta pertimbangan) yg mengunjungi expo raya di perkarangan stadium utk TIDAK MEROKOK di khalayak ramai semasa sdg brjln2 dan juga membeli belah.. tolong lahh..!! hal ini krn byk memberi kesan yg tidak baik kpd pengunjung lain khasnya wanita dan kanak2.. terkesan juga kpd org tua serta lelaki yg tidak merokok.. nk merokok, tlng keluar skjp then masuk balik bila dh siap, fikir org lain sama bang.. mintak cerdik skjp je.. bkn lame.. tlng fhm..", kata kenyataan beliau yang ditularkan dalam group Warga Kuantan (Official) semalam.

Di harap pihak berkuasa terutamanya Jabatan Kesihatan Negeri Pahang segera turun padang untuk memantau isu ini.


1 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]