Selamat Datang Ke Portal Pahang Daily Onlie (PDO) | Salam Ramadan Al-Mubarak Kepada Semua Pembaca Yang Beragama Islam

'Crypto Mining Farm' (CMF) Tawar Platform Jana Bitcoin Terpantas Di Dunia !


Peminat mata wang digital kini boleh memburu seberapa banyak Bitcoin dengan lebih mudah dan pantas dengan menyertai peluang baharu yang sedang hangat di pasaran sekarang iaitu CMF. 

Di ketika harga Bitcoin sedang menurun ketika ini, orang ramai yang terlepas membeli dan menyimpan mata wang digital itu pada harga rendah kini boleh berbuat demikian dengan menyertai perlombongan bitcoin bersama CMF, antara yang terpantas di dunia pada masa ini.

Apa Itu CMF?

CMF ialah singkatan nama bagi Crypto Mining Farm. Sebuah web platform perlombongan pemilikan Bitcoin, Ethreum, UNIT / USDT untuk orang ramai yang telah dibangunkan oleh Lifetime Technologies (Thailand) Co. Ltd Thailand sejak tahun 2014.

Sesiapa sahaja orang boleh mendaftar dengan CMF tidak kira kerakyatan dari negara mana dan semua peringkat umur. Setakat ini sudah lebih 800 ribu pengguna mendaftar dari seluruh dunia. Hanya Daftar percuma melalui referral link dengan memasukkan maklumat peribadi anda seperti nama, username, password dan e-mail.

Di CMF ia tiada pelan pemasaran yang rumit,  kerana ia hanya menyediakan affiliate programme. Anda menerima ganjaran bila memperkenalkan CMF kepada orang lain melalui referral link anda secara online.Paling menarik, CMF tawarkan kontrak ikut kemampuan anda. Berapa banyak Bitcoin yang ingin anda hasilkan bergantung kepada jumlah "Hashrate" yang anda beli. 

Apa Itu Hashrate?

Hashrate dalam bahasa mudahnya ialah kekuatan power(kerana hashrate dijana dengan kecanggihan CHIP Asic dan sumber utama untuk jana Hash adalah Electrical Power. 

Lebih tinggi Hashrate, lebih baik untuk melombong kerana ia meningkatkan peluang anda untuk menjumpai block (blockchain) dan mendapatkan reward.

Apa itu Mining?

Mining atau melombong cryptocurrency  (Bitcoin) adalah proses dimana anda menggunakan Perkakas/Device, Hardware Komputer, ASIC untuk menjana Hashrate  tertentu bagi menyelesaikan masalah Matematik yang kompleks, dan jika masalah ini dapat diselesaikan maka Bitcoin baru terjana dan melalui itulah anda mendapat reward.

Bagaimana Miners Dapatkan Ganjaran (Reward)?

Dengan Perkakasan (Device) ini miners bukan sahaja menjana Bitcoin, mereka juga menghasilkan Hashrate untuk mengesahkan transasksi dan mengelakkan Kepalsuan (Fraud). Jadi jika lebih ramai miners bermakna lebih tinggi Hashrate maka lebih cepat transaksi itu disahkan dan fraud dapat dikurangkan. Oleh sebab itu miners akan dapat ganjaran daripada kerja keras mereka.

Apabila mengesahkan transaksi, Miner mendapat bayaran yang kecil daripada transaksi itu untuk kerjanya. Jadi Miner dibayar dua kali – sekali untuk mengesahkan transaksi dan sekali lagi apabila mereka berhasil menjana Bitcoins baru. 

CMF Jalankan Aktiviti Cloud Mining Terpantas Di Dunia


CMF berada dalan senarai sepuluh "world cloud mining" (klik www.investmonitor.xyz).  Jika anda tidak perkenalkan CMF sekalipun pun anda diberi bayaran melalui kontrak anda langgan. Anda boleh memilih dari serendah 20 GHS hingga 100,000 GHS untuk depo di CMF. Tempoh terpulang kepada anda, minima selama tiga bulan. Bayangkan dengan memilih 100,000 GHS anda berpeluang memiliki sekurang-kurangnya 1-3 Bitcoin atau lebih dalam masa tiga bulan sahaja. Semakin ramai yang daftar CMF melalui referral link anda maka semakin bertambah Hashrate anda.

Daftar Sekarang Dan Dapatkan Hasrate Percuma 50GHS

Anda boleh daftar percuma, klik  https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B19823A2490A. Satu email dan username hanya boleh digunakan sekali sahaja. Tempoh Free Trial hanya seminggu (7 hari). Anda perlu depo serendah 20GHS untuk mengaktifkan akaun CMF anda. Jika anda ada Bitcoin, anda boleh depo sendiri tanpa melalui kami dengan Bitcoin anda. Masukkan Wallet Address ke dalam ruangan yang berkenaan bergantung jumlah Hasrate yang anda mahu beli. 

Jika tiada Bitcoin, kami akan uruskan secara online. PM www.wasap.my/60108672810/depohasrate. Kami akan maklumkan kepada anda berapa harga yang anda perlu bayar untuk membeli hasrate. Kadar minima yang dibeli biasanya ialah 1,000 GHS kerana ia lebih mudah untuk anda melihat sendiri kelajuan hasrate anda dengan mudah dan berkesan lagi.

Bila anda sudah faham konsep CMF barulah anda boleh buat tindakan dengan mudah. Apa yang penting CMF boleh bertahan lama semenjak tahun 2014  kerana ia tiada Payout seperti program-program lain yang mana perlu membayar pairing, matching, unilevel, sponsoring dalam USD atau BTC. Ini menyebabkan mana-mana program tidak dapat bertahan lama kerana Overpaid. Tapi di CMF, mereka hanya memberi ganjaran tambahan Hasrate 1%-15%. Ini bermakna semakin ramai orang daftar melalui referral link anda, maka semakin tinggi kelajuan power Hasrate anda dan makin banyak Bitcoin yang akan anda akan perolehi. 

Roadshow CMF akan menjelajah ke seluruh negara pada bulan Julai 2018 ini. Cepat, daftar percuma di https://www.cryptominingfarm.io/signup/?referrer=5B19823A2490A. untuk membolehkan anda bersama kami di lokasi masing-masing. Sila PM www.wasap.my/60108672810/cmf taip nama dan lokasi selepas daftar percuma untuk rekod serta tindakan selanjutnya. #Advitorial

0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]