SELAMAT DATANG KE PORTAL RAKYAT PAHANG DAILY ONLINE

Video Seks: Lokman Adam Di Panggil Beri Keterangan Esok !


KUALA LUMPUR - Polis akan memanggil semula ahli Majlis Tertinggi UMNO Datuk Lokman Noor Adam esok bagi memberi keterangan berhubung klip video seks sejenis yang didakwa membabitkan seorang menteri.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Huzir Mohamed berkata kertas siasatan berhubung kes tersebut sudah dirujuk kepada Jabatan Peguam Negara dan beberapa arahan lanjut telah diterima.

“Polis juga menerima satu laporan analisa video oleh Verden Forensics United Kingdom daripada Lokman dan telah dihantar ke Cybersecurity Malaysia untuk diteliti.

“Lokman akan dipanggil semula untuk rakam percakapan lanjut pada 3 Sept 2019 (esok),” katanya dalam kenyataan hari ini.

Menurutnya, kes tersebut disiasat mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan, Seksyen 292 Kanun Keseksaan dan Seksyen 233 Akta Komunikasi dan Multimedia (AKMM) 1998.

Jun lalu, Lokman dipanggil ke Bukit Aman berhubung kes video lucah membabitkan seorang lelaki yang didakwa mirip seorang menteri, selepas dia membuat laporan polis ke atas orang yang menyebarkan video lucah dan melakukan aksi lucah. #sumber

3 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

Isabella Charlotte said...

Akhirnya saya mendapat hutang saya dan saya mempunyai wang yang cukup untuk membeli-belah Krismas saya. Semuanya berlaku kerana saya tersandung ke alamat e-mel ini blankatm002@gmail.com pada mulanya saya sedang mencari untuk mendapatkan pekerjaan tambahan untuk meningkatkan gaji saya dan saya dapati bagaimana kad atm kosong dari syarikat ini memberikan anda lebih dari $ 20,000 semua dalam 1 bulan. Pada mulanya saya walaupun ia adalah satu lagi skim internet sehingga saya melihat beberapa ulasan bagaimana kad kosong ini dari syarikat ini telah mengubah kehidupan ramai tanpa teragak-agak saya memerintahkan untuk kad dan dalam masa kurang dari 7 hari ia telah disampaikan kepada saya dan ejen itu menunjukkan saya bagaimana ia berfungsi dan ia telah diuji hanya 3 minggu dan segala-galanya seolah-olah kurang tertekan syarikat ini telah benar-benar mengubah hidup saya dan taraf hidup. Saya akan mengasihi anda di laman web ini untuk melawat blankatm002@gmail.com dan dapatkan kad hari ini untuk mengurangkan stres dan mendapatkan wang yang baik dengan cepat.

Abdallah said...

اشتراك iptv
افضل اشتراك iptv
اشتراكات iptv
سيرفر iptv مدفوع
متخصص سيو
تعليم سيو
خبير سيو
مسك كلمات في جوجل

SAMAR said...

خبير سيو

 

محترف سيو

 

متخصص سيو

 

خدمات سيو

 

شركة سيو

 

سيو

 

شركة تصميم مواقع

 

كورس سيو

 

كورس icdl

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]