Selamat Datang Ke Portal Pahang Daily Onlie (PDO)

Projek Usahawan, "Bisnes Tanpa Modal Buat Duit Hari-Hari" !


KUANTAN: Orang ramai yang tercari-cari peluang menjana pendapatan dipelawa untuk menyertai Projek Usahawan 2020 yang sedang meletup dipasaran sekarang.

Demkian ditegaskan oleh Presiden CMK Empire Team, Mohd Shukri Mohd Ramli hari ini. Menurut beliau, paling menarik usahawan yang bersama program ini tidak perlu mengeluarkan sebarang modal sekali pun.

"Bayangkan tanpa keluarkan modal sekali pun, mereka boleh menjana incomemayan hingga mencecah lima angka setiap bulan. Paling menarik setiap usahawan baru yang menyertai program ini mereka akan dapat komisyen antara RM700 hingga RM1,500", kata Shukri.

Menurut Shukri, beliau merancang untuk mengadakan jelajah usahawan ke seluruh negara bermula pada bulanJanuari 2020 ini. Namun buat permulaan beliau akan mengadakan satu prebiu khas di sini malam nanti.

"Orang ramai terutamanya yang berminat nak tahu lebih lanjut peluang ini, boleh hadir ke prebu yang akan diadakan di Hotel Darulmakmr Lodge bersebelahan UTC Pahang jam 9.00 malam ini 11 Disember 2019 (Rabu). Mea reka boleh whatsapp ke talian 0123854400 untuk daftar kehadiran kerana tempat adalah terhad", tambah Shukri lagi.

Difahamkan, program ini bukanlah berbentuk SCAM, pengubahan wang haram, pelaburan internet, skim cepat kaya dan sebagainya. Malah, program ini berjalan secara sah dan mempunyai kelulusan daripadac pihak kerajaan. Maka itu, orang rama tidak perlu takut untuk meyertai program ini.

"Paling menakjubkan seorang usahawan bersama kita maka kita akan dibayar komisyen RM700, tapi kalau ada lima orang usahawan baru bersama kita maka kita akan dapat komeisyem melebhi RM7,000. Sesuatu yang cukup luar biasa hebatnyadan ramai yang telah menikmati"

"So,jangan tunggu lama-lama terutamanya anda yang ada masalah kewangan. Jadikan projek ini sebagai peluang mengubah masa depan bermula tahun 2020 ini. Semua pendapatan lumayan yang diterima adalah berdasarkan kepadaterma dan syarat", kata Shukri lagi. #PDO

2 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

MRS. ADHIARJA BAYU said...

Saya membawa anda salam dari Asia
Saya Puan Adhiarja Bayu dari Jakarta di Indonesia, saya seorang wanita bisnis, saya telah mengimport barang dari negara lain kepada yang terburuk yang terjadi pada 11 November 2017. Saya kehilangan semua yang saya miliki untuk MMM, saya tahu beberapa dari kita telah mendengar mengenai MMM sebelum ini. Mereka membuat saya muflis, saya kehilangan semua simpanan hidup saya dan modal perniagaan, saya hampir mati tekanan darah tinggi jika bukan untuk rahmat Tuhan, saya meminta nasihat daripada beberapa orang yang menasihati saya untuk mendapatkan pinjaman yang saya bersetuju Tetapi kemudian soalan besar datang bagaimana saya mendapat pinjaman apabila saya tidak mempunyai wang untuk saya? Seorang kawan saya kemudian bersetuju untuk membantu saya dengan wang supaya saya dapat mendapatkan pinjaman, saya telah diperkenalkan kepada beberapa syarikat pinjaman dalam talian dan beberapa syarikat kewangan tetapi mereka membawa saya ke hutang lebih daripada membantu saya, saya menyerah sehingga suatu hari saya bertemu dengan kawan lama di Surabaya Indonesia. Kami adalah kawan baik di kampus, saya perlu berkongsi masa saya dengannya dan anda tidak akan percaya dia mendapat pinjaman dalam talian sebelum dia memperkenalkan saya kepada syarikat pinjaman yang sama (JULIANA LOANS COMPANY) dan itulah bagaimana saya diselamatkan. Ya, saya harus memberi keterangan di seluruh Asia dan di luar mana-mana syarikat yang akan menyelamatkan saya dari masalah kewangan seperti itu. Kerana sukar untuk percaya mendapatkan pinjaman sebesar Rp1.000.000.000 dari internet dalam waktu kurang dari 96 jam, syurga terkenal dengan begitu banyak pemberi pinjaman di luar sana yang menipu anda dari uang yang anda buat, dapatkah anda percaya saya kehilangan semua Rp17 juta teman saya memberi saya bantuan untuk mendapatkan pinjaman kira-kira Rp. 900,000,000 kepada seorang wanita Turki tanpa mendapat pinjaman.
Saya tahu sesetengah warganegara saya adalah mangsa seperti saya, jika ada yang memerlukan pinjaman, sila hubungi rakan saya HUDSON VIA SERENAHHUDSON007@gmail.com yang memperkenalkan saya kepada JULIANA PINJAMAN.
untuk maklumat, anda juga boleh menghubungi JULIANALOANS@GMAIL.COM
WHATSApp +1 (678) 881-8428
Atau emel di ADHIARJABAYU@GMAIL.COM

Amisha said...

Saya telah berpikir bahwa semua perusahaan pinjaman online curang sampai saya bertemu dengan perusahaan pinjaman Suzan yang meminjamkan uang tanpa membayar lebih dulu.

Nama saya Amisha, saya ingin menggunakan media ini untuk memperingatkan orang-orang yang mencari pinjaman internet di Asia dan di seluruh dunia untuk berhati-hati, karena mereka menipu dan meminjamkan pinjaman palsu di internet.

Saya ingin membagikan kesaksian saya tentang bagaimana seorang teman membawa saya ke pemberi pinjaman asli, setelah itu saya scammed oleh beberapa kreditor di internet. Saya hampir kehilangan harapan sampai saya bertemu kreditur terpercaya ini bernama perusahaan Suzan investment. Perusahaan suzan meminjamkan pinjaman tanpa jaminan sebesar 600 juta rupiah (Rp600.000.000) dalam waktu kurang dari 48 jam tanpa tekanan.

Saya sangat terkejut dan senang menerima pinjaman saya. Saya berjanji bahwa saya akan berbagi kabar baik sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman mudah tanpa stres. Jadi jika Anda memerlukan pinjaman, hubungi mereka melalui email: (Suzaninvestment@gmail.com) Anda tidak akan kecewa mendapatkan pinjaman jika memenuhi persyaratan.

Anda juga bisa menghubungi saya: (Ammisha1213@gmail.com) jika Anda memerlukan bantuan atau informasi lebih lanjut

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]