SELAMAT DATANG KE PORTAL RAKYAT PAHANG DAILY ONLINE

Azmin Teruskan Perjuangan Merealisasikan Agenda Reformasi


PETALING JAYA - Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata, pasukannya akan meneruskan perjuangan merealisasikan agenda reformasi di negara ini.

Beliau kekal mengunci mulut mengenai pertemuannya dengan UMNO, Pas dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) itu menegaskan pihaknya akan memastikan rakyat Malaysia tanpa mengira kaum dapat menikmati kemakmuran.

“Insya-ALLAH kita akan teruskan perjuangan melaksanakan agenda reformasi dan membangunkan negara serta memberikan kemakmuran kepada rakyat Malaysia,” katanya kepada pemberita ketika ditemui di Hotel Sheraton, malam tadi.

Diminta mengulas kenyataan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim bahawa berlaku pengkhianatan dalam parti itu hari ini, Mohamed Azmin hanya mengucapkan terima kasih kepada pemberita.

“Terima kasih. Terima kasih semua yang hadir,” katanya ringkas, sebelum mengulangi jawapan sama ketika ditanya mengenai hasil pertemuan dengan UMNO, Pas dan Bersatu.

Terdahulu, Mohamed Azmin bertemu penyokongnya selama kira-kira sejam dalam satu pertemuan tertutup di hotel berkenaan menyifatkannya pertemuan tersebut berjalan dengan ‘sangat baik’. #sumber

0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]