SELAMAT DATANG KE PORTAL RAKYAT PAHANG DAILY ONLINE

Penyokong PAS Serang PDO Kerana Artikel Panas PRK Chini


PEKAN - Gara-Gara artikel PDO berkaitan ada ahli veteran PAS akar umbi yang mempersoalkan tindakan BN tidak memberi laluan kepada parti itu untuk bertanding di PKR, maka banyak serangan netizen dari kalangan penyokong PAS bermula.

Mereka tidak boleh menerima kenyataan  bahawa sepatutnya beri kerusi DUN Chini untuk PAS bertanding, bukan kekal BN meletakkan calon. 


Siap ada yang menyerang PDO dan mendakwa kami berpihak kepada calon bebas yang bertanding, walhal kami juga siarkan berita-berita semua pihak sejak dari awal penubuhan.Bahkan PDO juga mempunyai beberapa orang wartawan di lokasi yang akan memuatkan isu PRK Chini seperti media lain. Apa salahnya PDO mengambil pandangan rakyat di kawasan DUN Chini. Kenapa pula mereka mahu didedahkan nama pihak yang memberi kenyataan.


Pihak terbabit sudah pasti tidak mahu nama mereka disiarkan untuk mengelak tindakan oleh parti. Namun suara akar umbi perlu kita dengari sebab mereka yang akan membuang undi, bukan netizen yang menghentam.


Siap ada yang mendakwa kami tutup ruangan komen di blog pahangdaily. Untuk maklumat ruangan komen tidak pernah ditutup sejak tahun 2008 lagi. 

Kami akan mendapatkan lagi kenyataan daripada rakyat di kawasan Chini terutama berkaitan berbagai isu yang masing membelenggu penduduk di kawasan ini sebenarnya. #pahangdaily

1 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

Anonymous said...

kamu baru tahu perangai walaun ke...jgn kata kamu yg takda kaitan..MB dia pun,,ustaz azhar pun walaun kutuk kalau tak kena dgn angin mereka

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]