Pages

Pendedahan Panas Isu Penyalahgunaan Kuasa, SPRM 'Serbu' JPN Pahang Petang Tadi !

 


KUANTAN - Susulan pendedahan dua artikel panas tentang penyelewengan kuasa yang berlaku di Jabatan Pendidikan Negeri (JPN) Pahang sebelum ini, difahamkan Unit Integriti Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) beri perhatian terhadap isu ini.

Sementara itu terdapat kelibat beberapa orang pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) juga telah 'menyerbu' JPN Pahang di Indera Mahkota dekat sini, petang tadi.

Ia mungkin. berkaitan isu penyalahgunaan kuasa yang melibatkan pegawa tinggi di jabatan terbabit sepertii yang didedahkan. Laporan lanjut menyusul. #pahangdaily

5 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

Anonymous said...

Betul ke ni ?
Setahu ana kehadiran SPRM ke Jabatan Pelajaran Negeri Pahang ni tiada kaitan pun dengan isu di atas. Maklumat ni ana tahu daripada sumber SPRM sendiri. Jadinya anak cadangkan supaya anta-anta dapatkan dahulu kesahihan supaya tidak berlaku fitnah yang memberi saham akhirat kepada kita semua.
Maafkan ana .. sekadar perkongsian sahaja.

Anonymous said...

benar.. tujuan kehadiran SPRM ke JPN Pahang adalah untuk memberi kunjung hormat buat tn Pengarah. boleh rujuk di laman web SPRM sendiri utk pengesahan sebenar... penulisan sebegini mampu menimbulkan fitnah.. mohon penulis mampu beri kata penguat atas sebab penulisan tersbeut.

Anonymous said...

Bro... Agak2 la nak post. Memang sah 100%
palsu dan mengelirukan. SPRM tu jiran sebelah pagar
JPN Phg.Gara2 Bro menulis tu SPRM Pahang kena
jawab dgn SPRM Putrajaya kenapa ‘menyerbu’ JPN!
Jangan lapor shj, kena bertanggungjawab. Jika tak, ini
berita bohong & sampah.

p.s. Cuba Bro lapor hasil ‘serbuan’ tu...

Anonymous said...

Tulis lah berita yang benar dan sahih. Jangan buat fitnah.

Anonymous said...

lamo nunggu laporan lanjut nih.. ke laporan sangkut doh?? banyok tulis nok wat main laa.. acer kabo molek gak..

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]