SALAM MAULIDURRASUL KEPADA PEMBACA PDO YANG BERAGAMA ISLAM| JIKA ADA ISU RAKYAT INGIN DISIARKAN, BOLEH EMAIL KE PAHANGDAILY@YAHOO.COM | JANGAN LUPA LIKE, FOLLOW N SHARE PAHANG DAILY ONLINE DI FACEBOOK # INSTAGRAM # TWITTER

Orang Ramai Terkejut, Video Aksi Lucah Lelaki Tua 'Berkopiah Dan Berjanggut' Pula Tersebar !

KUANTAN - Orang ramai di bandar ini terkejut dengan dakwaan satu video lucah 'lelaki berkopiah dan berjanggut' melakukan adengan seks 'liwat' yang tersebar sejak kelmarin.

Video berdurasi 0:35 saat itu dikatakan telah tersebar menerusi aplikasi WhatsApp dikalangan orang-orang tertentu.

"Menjijikkan, saya terkejut apabila menerima video yang memaparkan aksi seks (liwat) antara dua orang lelaki. Seorang daripadanya berkopiah, berjanggut dan agak tua (berumur). Sementara seorang lagi agak muda," kata seorang lelaki yang turut menerima hantaran video terbabit.

Tidak diketahui wajah siapa yang beraksi dalam video kerana ia bukan wajah tokoh pemimpin terkenal.

Rakaman yang dipercayai dibuat menggunakan telefon bimbit itu tidak diketahui kesahihan dan ketulenannya.  

Namun, penyebaran video seperti itu boleh memalukan golongan agamawan di negara ini sebenarnya. 

Walau pun kesahihannya tidak diketahui, namun aksi atas katil di dalam bilik tidur itu sangat bahaya jika ia disebarkan menerusi media sosial yang lain terutamanya Facebook dan Youtube.

Imej agama Islam pasti terjejas jika video ini diviralkan oleh pihak tertentu. #pahangdaily

0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]