Pages

StayOnlines Program Reward Terbaharu Dan Terhangat Untuk "Rakyat Malaysia" Menjana Pendapatan Lumayan Pasca PKP (Covid-19) !

Rakyat Malaysia yang sedang tercari-cari peluang menjana pendapatan pasca PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) terutamanya bagi anda kehilangan pekerjaan dan perniagaan yang merudum akibat pandemik Covid-19, kini dipelawa untuk bersama dengan komuniti StayOnlines.

Platform terbaharu  dan terhangat di pasaran ini mengajak anda untuk membantu meramaikan 'database' komuniti StayOnline bagi membolehkan anda menikmati segala ganjaran yang ditawarkan. 

Justeru jangan berlengah lagi, jika anda mahu menjana pendapatan lumayan berkali-kali dengan program rewards (ganjaran) terbaharu ini. 

Pejabat urusan StayOnlines terletak di Parklane OUG, Taman OUG, Kuala Lumpur. Server system yang digunakan pula beroperasi dari Cyberjaya, Selangor. (https://check-host.net/ip-info?host=https%3A%2F%2Fstayonlines.com%2F) dan dipantau oleh Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC).

Paling menarik modal hanyalah serendah RM120 (USD25) seumur hidup, anda mendapat produk sistem perisian (software system). StayOnlines menawarkan berbagai faedah, antaranya ialah :-

1. Menjana Pendapatan Lumayan

Apabila anda menjadi ahli secara automatik anda bersetuju membayar yuran keahlian RM120 (USD25)   sekali seumur hidup. Jika ramai rakan anda mahu menyertai,  maka  komuniti anda akan menjadi semakin besar. 

Justeru anda diberi insentif dan bonus iaitu pengenal (introducer) 20% setiap seorang ahli yang berdaftar. Bonus kembangunan kumpulan (group performance) 10% pula akan diberikan bila anda berjaya membina kumpulan A dan B dibawah jariangan anda. Maknanya anda ada 10% pendapatan berterusan apabila komuniti anda bermula dan semakin berkembang.

Jika semakin ramai komuniti dalam kumpulan anda maka semakin banyak pendapatan anda.  Anda bukan dapat sekali income atas seorang ahli komuniti, malahan berulang-ulang kali.

2. Menggunakan Perkhidmatan Online

Sebagai ahli komuniti StayOnlines, anda boleh gunakan semua perkhidmatan  melalui sistem 'Paymet Gateway' yang disediakan seperti beli reload, bayar bil telco dan utiliti termasuk bayar pinjaman.

 Untuk pembelian reload, sistem yang digunakan terbaik kerana boleh membeli reload dari seluruh dunia. Disamping itu, pembayaran bil-bil utiliti seperti air, elektrik, telefon, internet juga akan dibuka secara berperingkat.

Perkhidmatan pembayaran bil-bil telco dan beli reload domestik dan global akan dilancarkan oleh StayOnlines. 

Perkhidmatan pembayaran bil utiliti seperti TM, TNB, ALAM FLORA, INDAH WATER, zakat, air, bilPihak Berkuasa Tempatan (PBT)  dan banyak lagi.

Disamping itu juga anda boleh membayar pinjaman Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) dan lain-lain seperti AEON CREDIT, COURTS dan sebagainya. 

Semua kemudahan 'payment gateway' ini akan dikemaskini dari masa ke semasa.

Apa yang paling penting StayOnlines mahu mempelawa sebarapa ramai pengguna diluar sana untuk menjadi ahli komuniti. Database ini penting le arah merealisasikan lebih banyak kemudahan pembayaran selepas ini. Paling menarik anda akan dapat rebat dan diskaun menarik melalui sistem ini, berbanding bayaran terus kepada pihak yang berkenaan.

3. Mendapat Faedah Reward (Ganjaran)

Faedah ini akan diterima secara automatik apabila ahli komuniti StayOnlines dibawah rangkaian anda semakin besar dan aktif. 

Melalui pendapatan yang telah anda terima, syarikat akan memberi ganjaran (reward) seperti telefon bimbit, jam tangan, kereta, rumah dan sebagainya bila anda mencapai sasaran pendapatan (target income) tertentu. 

Anda boleh tebus ganjaran (claim reward) apabila layak berbuat demikian. Jika anda tidak mahu menebus hadiah yang ditawarkan, anda boleh tukarkan kepada wang tunai atau guna untuk membayar komitmen bulanan anda menggunakan sistem 'payment gateway' yang disediakan. 


Pilihan terletak ditangan anda, mahu tebus ganjaran hadiah, ambil tunai atau membayar komitmen bulanan anda.

4. Mengumpul Matawang Digital (Kripto)

Teknologi matawang digital (kripto) kini sudah semakin berkembang maju di seluruh dunia. Pembayaran dan pembelian tunai tanpa cash dengan hanya menggunakan sistem 'scan and pay' wallet sudah digunakan semakin meluas mutakhir ini. 

Justeru, matawang digital (kripto) juga semakin bernilai dan berharga masa kini. Kian ramai yang menyimpan kripto kerana nilai kenaikannya lebih tinggi berganda-ganda daripada nilai emas dan lain-lain aset. 

Maka itu aset digital kini semakin popular dan mula disimpan oleh mereka yang memikirkan masa depan. Kerana kripto adalah matawang akan datang, tiada lagi wang fiat (kertas) digunakan.

Justeru, sebagai ahli komuniti StayOnlines anda juga boleh menjadi pengumpul matawang digital sebenarnya. Ini kerana, StayOnlines membayar bonus ahli menggunakan USDT, apabila anda membuat arahan pengeluaran (withdrawall) pada setiap hari Isnin. 

Dengan USDT anda boleh tukarkan (convert) kepada matawang digital yang popular dan bernilai dipasaran seperti Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) dan sebagainya. Malah,  bagi mereka yang ingin jadi ahli komuniti, tetapi tiada tunai mereka boleh gunakan matawang digital Bitcoin atau pun Ethereum. Inilah sistem canggih yang bakal naikkan imej program ini. 

Jika anda aktif menarik seberapa ramai rakan anda diluar sana menjadi ahli komuniti StayOnlines, maka semakin banyak juga anda boleh kumpul matawang digital tanpa perlu keluarkan modal besar untuk melombong (mining) seperti sebelum ini.  Hanya RM120 seumur hidup, anda layak mendqpat peluang terhebat ini.

5. Jadi Jutawan Dalam Tempoh Singkat

Anda berpeluang menjadi jutawan dalam tempoh yang singkat dengan hanya bermodalkan  RM120 (USD25) yuran keahlian. Anda tidak perlu tambah lain-lain modal lagi. Dengan pelan ganjaran, bonus dan insentif yang ditawarkan anda layak bergelar jutawan  StayOnlines dalam masa singkat. 

Anda tidak rugi untuk bersama komuniti kami kerana tiada pakej lebih besar seperti program lain yang pernah anda sertai sebelum ini. Dapat sistem untuk digunakan, dapat ganjaran dan pendapatan lumayan kemudian dapat pula mengejar impian  bergelar 'jutawan' menerusi program ini.

Maka itu anda dipelawa untuk bersama-sama StayOnlines sekarang. Siapa tahu anda orang pertama yang menjadi jutawan dalam program ini. Anda boleh hubungi rakan anda yang memperkenalkan program ini kepada anda atau layari laman web rasmi StayOnlines di https://stayonlines.com untuk mendapatkan info lanjut. Nantikan kami dalam jelajah komuniti StayOnlines di seluruh negara mulai bulan Oktober ini.


0 Komen Skrg, Sila Berikan Komen Anda Di Sini:

PERINGATAN: KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM BLOG INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]