Setiausaha Akhbar Menteri Besar itu, Mohd. Fisol Jaafar berkata, dakwaan tersebut adalah palsu dan fitnah.
“Ia kenyataan nakal daripada pihak tertentu," katanya ketika ditemui pemberita selepas Majlis Pelancaran Hari Sukan Negara peringkat Kedah di pekarangan Kompleks Belia dan Sukan di sini hari ini.
Kosmo! Online semalam melaporkan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Gurun, Datuk Johari Abdul menolak khabar angin yang mendakwa beliau bakal dilantik sebagai Menteri Besar Kedah yang baharu bagi menggantikan penyandangnya, Datuk Seri Muhkriz Mahathir.
Selain itu, Mohd. Fisol memberitahu, ibu pejabat Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) juga sudah mengeluarkan kenyataan semalam bahawa isu pelantikan Menteri Besar Kedah baharu yang menjadi viral itu adalah fitnah.
Difahamkan Mukhriz akan menghadap Sultan Kedah, Sultan Sallehuddin Sultan Badlishah pagi ini. #sumber







Tiada ulasan:
Catat Ulasan