script data-ad-client="ca-pub-8413987413612695" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">
Terima Kasih Kerana Berkunjung Ke Sini, Sila Datang Lagi

..............................

Hits Pelawat PDO Mulai 31.08.2008

PRU-14: "Calon Muda" BN Pahang Fokus Suara Akar Umbi, Pengundi


KUANTAN: Menjadi calon Barisan Nasional (BN) untuk bertanding pada Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14) merupakan satu tangggungjawab besar patah lagi bagi calon muda yang pertama kali turun ke gelanggang pilihan raya umum.

Ilmu politik yang belum penuh di dada berbanding dengan calon lama yang sudah masak dengan selok belok dalam arena itu sudah tentu sedikit sebanyak memberi tekanan kepada mereka untuk membuktikan kemampuan memberikan kemenangan kepada BN.

Bagi calon BN untuk kawasan Parlimen Paya Besar Mohamad Shahar Abdullah, 38, dalam menggalas tanggungjawab itu, beliau akan memberi fokus kepada suara akar umbi selain pengundi khususnya pengundi muda.

"Tetapi dalam masa yang sama saya juga tidak akan meminggirkan harapan dan suara golongan orang yang lebih berpengalaman," kata ketua Pemuda UMNO Pahang itu kepada Bernama ketika ditemui selepas Majlis Pengumuman dan Penyerahan Watikah kepada calon-calon BN Pahang bagi PRU14 di sini, hari ini.

Selain Mohamad Shahar, dua srikandi muda MCA turut tercalon buat pertama kali bagi PRU14 ini. #sumber
Share:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PERINGATAN: PDO TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM PORTAL INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN
[ Klik DI SINI Untuk Belajar Membaca Al-Quran Digital Online ]
PERINGATAN: PDO TIDAK BERTANGGUNGJAWAB TERHADAP KOMENTAR YANG DI BUAT DALAM PORTAL INI. IA ADALAH PANDANGAN PERIBADI PEMILIK AKAUN BERKENAAN DAN TIDAK SEMESTINYA MENGGAMBARKAN PENDIRIAN KAMI. SEGALA RISIKO AKIBAT KOMEN YANG DISIARKAN MENJADI TANGGUNGJAWAB PEMILIK AKAUN TERBABIT. HARAP MAKLUM ~ ADMIN

Translate

Kunjungan Pelawat

Tukaran Matawang Asing

USD MYR CHARTS

Arkib Blog

Artikel Terkini

Pahang Melonjak Daripada Kelompok Tiga Negeri Terbawah Kepada Kedudukan Keempat Terbaik Negara Dari Segi KDNK

KUALA LIPIS: Pahang melonjak daripada kelompok tiga negeri terbawah kepada kedudukan keempat terbaik negara dari segi Keluaran Dalam Negara...

Media Pilihan

Blogger Pahang

PDO. Dikuasakan oleh Blogger.