PUTRAJAYA: Peguambela Ram Karpal berkata tiada kesan air mani pada seluar dalam yang dipakai Saiful selepas insiden beliau mendakwa diliwat.
Kemudian Hakim Suriyadi bertanya jika terdapat bukti bahawa seluar dalam Saiful dibasuh.
Ram berkata, seluar dalam Saiful yang digunakan pada hari insiden dibasuh tetapi kesan mani ditemui pada seluar dalam lain, yang tidak digunakannya pada hari itu.
“Jika kesan mani ditemui pada seluar dalam sebelum itu, ia patut sama dengan kesan pada seluar yang digunakannya pada hari insiden,” tambahnya. Ram berkata, ahli kimia kerajaan berat sebelah apabila tidak mahu menjawab soalan oleh peguam bela.
Sementara itu terdapat sedikit kekecohan diluar mahkamah apabila bekas Exco Selangor, Ronnie Liu dilarang memasuki mahkamah kerana tiada pas masuk. Beliau bagaimanapun berkata, polis tiadak harus menahannya kerana sudah dua minggu memasuki mahkamah tanpa pas. #sumber






Tiada ulasan:
Catat Ulasan