[Seperti dijangka akhirnya Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa), Datuk Ibrahim Ali akan mempertimbangkan pelawaan agar beliau bertanding atas tiket Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Umum Ke-13 dan kembali ke pangkuan UMNO.
Menurutnya, jemputan oleh bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad untuk mempertahankan kerusi Parlimen Pasir Mas sebagai calon BN amat dihargai kerana negarawan itu mengenalinya untuk satu tempoh yang lama.
"Saya bukan saja akan pertimbangkan, tetapi kalau diberi kesempatan ingin kembali kepada UMNO kerana saya orang UMNO, asalnya saya pemimpin UMNO. Cuma dulu ada sedikit pergeseran kerana saya digugur sebagai ketua bahagian selepas persempadanan semula tetapi orang lain kekal.
"Oleh kerana waktu itu tegar dengan isu Anwar Ibrahim, mungkin saya terlanjur sedikit tetapi kita kena lihat apa yang terjadi, orang kena hukum gantung pun ada lembaga pengampunan," katanya selepas Majlis Ramah Mesra Bersama Masyarakat Sabah Pasir Gudang di Bandar Seri Alam, Johor Bahru malam tadi].
Dua maut kemalangan tiga kenderaan
-
ISKANDAR PUTERI – Dua penunggang motosikal maut selepas kenderaan dinaiki
mereka bertembung dengan sebuah kereta yang hilang kawalan di Kilometer
24.9, J...
59 minit yang lalu






ni hamlau punya datuk katak tua nak mampos....
BalasPadamterselah sifat kataknya
BalasPadambagus..Tahniah..tahniah..tahniah datuk..lopak air lain dah kering kontang..panggil hujan pun turun tempat lain, moga pengundi pasir mas yang bijaksana lebih mengenali mana emas dan mana suasa,tapi berhati-hatilah melintas jalan yang sangat sesak ,lompatan kedua perlulah jauh dan laju..moga tidak dilenyek tayar lori...ke guane?
BalasPadamKalau sah stopa ali main dgn pelacur mengikut hukum hudud kena rejam sampai mati sebab beliau telah berkahwin...adakah ibrahim ali lebih hina dari stopa ali
BalasPadamhello bro..zaman 2013, klip video lucah ni orang tak pakai dah..ketinggalan zamang.balik pada asal kemuka saksi baru betul..bukan tayang video + sumpah lakhnat..sory le tak marah..tapi nasihat..
BalasPadam