[Jika dilihat pada zahirnya, memang tertuduh (Anwar) tidak berupaya untuk melakukan perbuatan seks apatah lagi meliwat mangsa (Saiful Bukhari Azlan). Namun, ramai yang masih menganggap tertuduh berupaya melakukannya jika dalam keadaan tertentu. Soalnya, kontroversi ini kini semakin membingungkan rakyat Malaysia terutamanya bagi mereka yang mengikuti perjalanan kes liwat melibatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim ini. Apapunm segalanya hanya hakim yang arif lagi bijaksana boleh membuat keputusan. Jika tertuduh iaitu Anwar Ibrahim didapati bersalah maka dia akan kembali dihumbankan ke Penjara Sg.Buloh dan begitulah sebaliknya].
Hargai perjuangan, pengorbanan tokoh lama – PM
-
SEBERANG PERAI – Rakyat Malaysia diseru mengingati perjuangan dan
pengorbanan tokoh terdahulu yang meletakkan asas kemerdekaan dan
pembentukan negara. Pe...
5 jam yang lalu
Bahan lawak dari German,utk hiburan penyokong PKR.
BalasPadamWan Zizah pula cukup keciwa,mana nak cari ganti.
Eskay sudah hilang kerja,tak leh ke Thailand dan Ampang lagi.
Hj.Hadi dan Ni Ajis pun frust menongeng keciwa kerana pilihanraya dah dekat,Anwar tak leh kempen kesana kemari,sakit belakang.
yang gembira hanya,bebudak jambu mereka boleh dah duduk kat Nuar,tak takut lagi.Mahahtir pun dah tarik balik kata 'nak duduk dekat Anwar pun takut'.
Inilah tipu daya Anwar.
Masa pilihanraya Ijok,bukan main lagi dia beronggeng atas pentas,nala pun tak leh buat.
Sebelum piliharaya 2008,anwar kesana kemari,sampai kampung orang Asli pun tak sakit pinggang.
Masa piliharaya Permatang Pauh,amboi,hebat tak doik diam sikit habuk,tak sakit pun pinggang.
Masa piliharaya Serawak semacam je berminggu-minggu,naik bot turun bot,naik hilux turun hilux,biasa je.
Nak muhung,muhung le sorang-sorang,ni panggil mat salleh australia ,lah german lah.semuanya kantoi.
Tak yah muhung lah Nuar oi,penyokong hang tu dah ikut je apa yg hang kata.Putih,hang kata hitam pun depa kata hitam,hang kata 'itu bukan saya ,depa pun percaya itu bukan hang.Hang dok diam- je ,tak usah muhung lagi.
Tapi orang lain tak usah nak kelentong lah turun dr pakar dari langit pun kalu hang yg bawak ,tak dak yg percaya heh.
Sebenarnya kita tak boleh nak tuduh dia lakukan perbuatan itu sebab kita tak nampak dan kita tak boleh nak hukum org sesuka hati kita
BalasPadamAwat Pak MUHUNG MUHUNG Anon Friday, October 07, 2011 5:23:00 PM pungkok hang berlengas KA...
BalasPadamKalau X Bongok bukan ameno la namanya.....
BalasPadamAnon Friday, October 07, 2011 9:44:00 PM...
BalasPadamNi fatwa baru PAS ke atau fatwa mak bapak ko bagi?
Sunday, October 09, 2011 1:03:00 AM
BalasPadamItu nasihat agana la sedara..